Elg Nb

Most Beautiful Creations By God

By - Jean Stephen

Hoe Goedkoop Parkeren Op De Luchthaven Te Vinden

Of u nu vliegt vanaf Manchester, Heathrow of ergens daartussenin, zo vindt u de beste prijs voor parkeren …

Parkeren op de parkeerplaats voor lang parkeren op de luchthaven is gemakkelijk en handig, maar het is vaak veel duurder dan alternatieven. Of is het? Volg deze tips om de beste prijs te krijgen …

Prebook De Luchthaven Parkeren

U kunt een briljante prijs krijgen als u vooruit boekt. Bijvoorbeeld, boeken om te parkeren in Heathrow op de dag in augustus kost £ 353, maar vooruit boeken betekent dat het slechts £ 93,50 kost. Zelfs als u de dag ervoor reserveert, kunt u tot £ 50 besparen.

On-site Versus Off-site

Controleer eerst de prijzen voor officieel parkeren op de luchthaven en zoek vervolgens naar goedkopere tarieven voor off-site parkeren op vergelijkingssites zoals www.schipholparking.nl. Misschien vindt u dat ze niet goedkoper zijn.

Boek Hotel En Parkeren

Als u ver van de luchthaven woont en in een hotel moet verblijven, is het meestal goedkoper om uw auto daar te parkeren. Op Heathrow kunt u bijvoorbeeld overnachten in het Radisson Blu Edwardian met parkeren op locatie gedurende 15 dagen voor £ 134 in augustus. Een enorme besparing vergeleken met boeken om in hetzelfde hotel te verblijven en dan op de dag te parkeren. U kunt online alle park and fly Schiphol mogelijkheden bekijken.